<
Så var den här veckan snart över. Det har varit skönt att vara ledig en vecka men det blir ganska långtråkigt också när man inte riktigt vet vad man ska hitta på.
 
Igår tog jag en löprunda igen och sen hade jag lektion på kvällen men det var i stort sett allt jag gjorde. Nu ska jag ta och åka till Shibuya och kika på rean tänkte jag. Sen blir det extra jobb igen.
Så tråkigt när de inte lyssnar på en på jobbet. Jag sa tidigt att jag inte ville jobba varje vecka utan snarare varannan men det verkar ägaren ha glömt bort och nu är det inte ens säkert att jag kan få två dagar lediga i månaden.
 
Tur är det väl att jag ändå inte tänker fortsätta där längre än till september. Det händer så mycket sedan efter september så det är lika bra att sluta jobba på restaurangen då. Lektionerna kan jag fortsätta med, för de tar inte så mycket tid men att jobba på restaurang tar så sjukt mycket tid från andra saker som jag faktiskt vill göra att pengarna inte alls känns värt det.
 
Nej vilket deppigt "Det är så synd om mig"-inlägg det blev. Det gillar vi inte. Får pigga upp mig med en glass tror jag...
 
Saknar den här glassen alltså!